Kuuloliiton nuorilta kunniakirja Helkylle

Helkyn tehokaksikko Mari ja Ville Myllymäki kävivät 17.11.2018 tervehtimässä Moottorikorvia.  Kuuloliiton Nuorisotoiminnan pikkujouluja vietettiin Helkan tuvalla tällä kertaa. Paikalla oli parikymmentä 18-29 -vuotiasta nuorta.

Tilaisuudessa selvitettiin mm., miten paljon 20-40 vuotiaita jäseniä Helkyssä on. Aika tarkkaan 10% koko jäsenistöstä, eli 85 henkilöä. Moni paikalla olleista moottorikorvista käy myös Helkyn nuorten sählykerhossa. Oli myös ilo havaita, että paikalla oli myös moottorikorvia, jotka ovat joko liitossa tai muissa sidosyhteisöissä töissä toimihenkilöinä.

Helsingin Kuuloyhdistys sai Nutolta kunniakirjan yhteistyöstä:

Kuuloliiton Nuorisotoimikunta haluaa muistaa Helsingin Kuuloyhdistys ry:tä toimivasta yhteistyöstä ja nuorten hyväksi tehdystä työstä.

Omalla aktiivisella toiminnallaan yhdistys on edistänyt nuorten osallistumista sekä toiminut hyvänä esimerkkinä muille kuuloyhdistyksille.

Tällainen lämmittää mieltä. On ilahduttavaa, että panostus on huomattu ja Helkyssä toivomme, että yhteistyö jatkuu tulevina vuosina entistä runsaampana. Helkan tupa on avoinna kaikille, myös nuorille.