Helkan tuvalla vietettiin taianomaista joulujuhlaa

Lauantaina 15.12. noin nelikymmenhenkinen joukko iloisia helkyläisiä kokoontui tuvalle joulutorttukahveille. Tuvassa oli sangen miellyttävä tunnelma, kun ihmiset tapasivat tuttuja. Riemukasta puheensorinaa riitti.

Taikuri Kim Wist toi tilaisuuteen taikaa. Kim taikoi uskomattomia juttuja ja yleisöllä olikin kovasti miettiminen, miten kaikki oikein kävi. Näppärästi ainakin. Wist kyseli yleisön mielipidettä siitä, miten on mahdollista, kun hän vetää narua tästä kapulasta, niin samaan aikaan naru lyhenee toisesta kapulasta. Meeri siihen loihtimaan salaisuuden, jolloin Meeri-rouva melkein sai häädön tuvalta. Taikurilla oli näet huumorilla höystettyjä show-numeroita. Ja me nauroimme ja taputimme. Välillä käskystä, sillä unohdimme taputtaa ällistykseltämme.

Ihanat pienet taikurin apulaiset Enni ja Ossi olivat juonessa täysillä mukana. Enni ei onneksi ollut naimisissa, jolloin hän sai auttaa Kimiä Harry Potterin lähettämän syntymäpäivälahjan kanssa. Ossi kertoi, että taikurin punaiset pallot ovat pellen nekkuja. Kiitos Ossille tärkeästä tiedosta!

Oikein hyvää Joulua kaikille jäsenille ja seuraajille! Rauhoitutaan kuuntelemaan Joulun ilosanomaa, lauletaan lauluja ja nautitaan toistemme seurasta vaikkapa pelaillen!