Yhteys/laskutustiedot ja toimitila

Käyntiosoite

(Huom! Ei laskutusosoite)

Helsingin Kuuloyhdistys ry
Haagan urheilutie 12
00320 Helsinki

Yleiset yhteystiedot

Sähköposti: toimisto@helky.fi
Puhelinnumero: 045 123 2624

Vastaamme yhdistyksen puhelimeen pääsääntöisesti maanantaisin,  keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10.00 – 14.00.
Muina aikoina pyydämme lähettämään tekstiviestin tai sähköpostin.

Toimistoassistentti Kirsi Mikkanen päivystää Helkan tuvalla torstaisin klo 13.00 – 15.00 tai erikseen sovittavana aikana, jolloin voit esimerkiksi käydä tutustumassa Helkan tupaan ja ostaa samalla paristoja.

Y-tunnus: 1489668-8
Yhdistyksen tilinumero: FI77 3131 1001 5829 27
BIC: HANDFIHH

Ethän maksa yllä olevalle tilille jäsenmaksuja. Kuuloliitto lähettää jäsenmaksulaskut vuosittain keväällä.

Laskutustiedot

Päivitetty 17.5.2022

Toivomme ensisijaisesti saavamme yhdistykselle osoitetut laskut verkkolaskuina (1). Ellei se ole mahdollista pyydämme, että lasku lähetetään sähköpostin (2) liitteenä PDF-tiedostona.
Mikäli sähköinen laskutus ei ole mahdollista, pyydämme lähettämään paperiset laskut laskunetin kautta postitse (3) alimpana mainittuun osoitteeseen kohdassa 3.

1. Verkkolaskut

Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
Verkkolaskuosoite: 003714896688
OVT-tunnus: 003714896688

2. Sähköpostilaskut

Sähköpostiosoite yhdistykselle osoitettuja laskuja varten on 003714896688@procountor.apix.fi

Älä lähetä tähän osoitteeseen mitään muita sähköposteja kuin yhdistykselle osoitettuja laskuja. Laskun on oltava sähköpostin liitteenä pdf-muodossa, jotta skannauspalvelu lukee tiedot oikein.

3. Paperilaskut

Helsingin Kuuloyhdistys ry
PL 16112
00021 LASKUTUS

Jotta lasku voidaan kohdistaa oikein skannauspalvelussa, edellä mainittu laskutusosoite pitää tulostaa myös itse laskuun, ei pelkästään kuoreen. Tähän osoitteeseen lähetetty posti käsitellään automaattisesti eikä siihen tule lähettää mitään muuta materiaalia kuin yhdistykselle osoitettuja laskuja.

Laskujen käsittelyyn tarvitsemme vähintään 14 päivää aikaa, ellei muuta ole erikseen sovittu puheenjohtajan tai rahastonhoitajan kanssa.

Laskuihin pyydämme merkitsemään ainakin seuraavat tiedot:

  • sana ”lasku”
  • laskun antamispäivä
  • myyjän nimi ja Y-tunnus
  • ostajan nimi ja osoite (Helsingin Kuuloyhdistys ry, Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki)
  • tarvittaessa edellisestä poikkeava laskutusosoite (Helsingin Kuuloyhdistys ry, PL 16112, 00021 LASKUTUS)
  • yhdistyksen osoitteesta mahdollisesti poikkeava toimitusosoite
  • erittely myydyistä tavaroista tai palveluista
  • tavaroiden tai palveluiden toimituspäivä
  • ostajan viitteeksi tilaajan nimi ja/tai mahdollinen tilaajan antama muu lisätieto sekä
  • arvonlisäverolain edellyttämät laskumerkinnät

Huomaathan, että merkinnöiltään puutteelliset laskut saattavat hidastaa laskun käsittelyä. Laskuihin liittyviin tiedusteluihin vastaa yhdistyksen rahastonhoitaja (rahastonhoitaja@helky.fi)

Yhdistyksen toimitila Helkan tupa

Päivitetty 15.9.2022

Yhdistyksen kulkuesteetön toimitila sijaitsee Helsingin Etelä-Haagassa lähellä Huopalahden juna-asemaa ja Etelä-Haagan urheilukenttää. Autoilijoille löytyy maksuttomia parkkipaikkoja Isonnevantien varrelta.

Vuokraamme tilojamme jäsenillemme, yhdistyksille, yksityisille henkilöille ja yrityksille. Vuokraushinta riippuu henkilölukumäärästä. Hallitus pidättää oikeuden päättää tilan vuokraamisesta ja tilavuokrahinnastosta.

Lataa tästä Helkan tuvan pelastussuunnitelma

Lataa tästä vaaratilanne- ja tapaturmailmoituslomake

Varustelu

Salissa on kaksi kiinteää esitysnäyttöä, yksi pyörillä kulkeva 75″ esitysnäyttö ja katonrajassa kuusi 32″ näyttöä kirjoitustulkkausta varten. Langattomia mikrofoneja on yhteensä 7 kpl: viisi joutsenkaulamikrofonia, kaksi “perinteistä kapulaa” ja yksi madonnamikrofoni.

Tilassa on erinomainen kokoustekniikka, langaton verkko ja 100/100M valokuituyhteys. Tiloista löytyvät myös korkeatasoinen keittiö sekä kaksi vessaa, joista toinen on invavarusteltu.

Vuokrausehdot

Voimassa toistaiseksi, tarkistetaan tarvittaessa

Tilaan mahtuu enintään 40 henkeä ja sitä vuokrataan ensisijaisesti kokous- ja koulutuskäyttöön.

Arkipäivinä tilan käyttöaika on klo 8.00–22.00. Lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä tilan käyttöaika on klo 9.00–22.00.

Kynttilöiden, ulkotulien tai muun vastaavan avotulen käyttö on ehdottomasti kielletty sisätiloissa sekä ulkoalueilla tuvan välittömässä läheisyydessä. Tupakointi ei ole sallittua sisätiloissa.

Ennen tilaisuutta on tarkistettava, että paikat ovat päällisin puolin kunnossa. Vuokralainen vastaa kaikista tilaisuuden aikana tapahtuneista mahdollisista vahingoista ja vaurioista.

Tila on luovutettava siinä kunnossa, kuin se on annettu varaajan käyttöön.

Tilaisuuden jälkeen astiat ja muu esineistö tiskataan ja laitetaan takaisin omille paikoilleen. Tiskikoneen perusohjelmassa aikaa kuluu noin 10 minuuttia. Tiskikonetta ei saa jättää ilman valvontaa. Ruokailuvälineiden ja -astioiden tiskaamisessa tulee ensisijaisesti käyttää tiskikonetta, käsin tiskaamista on mahdollisuuksien mukaan vältettävä.

Liedet, tasot ja altaat puhdistetaan ja roskat viedään ulos roskalaatikkoon. Roskalaatikko sijaitsee jäteaitauksessa talon takapihalla. Jäteaitaus näkyy tiskikoneen viereisestä ikkunasta katsottuna vasemmalla puolella. Jäteaitauksen avaimen löydät jääkaapin vierestä.

Helkan tuvan avain on palautettava tilaisuuden jälkeen, ellei yhdistyksen puheenjohtajan kanssa ole toisin sovittu. Mikäli avainta ei pyynnöistä huolimatta palauteta tai avain on kadonnut, peritään 50 euron suuruinen avainkulu.

Siivousmaksu on 100 euroa, jos tiloja ei ole asianmukaisesti siivottu tilaisuuden jälkeen. Erityisen vaikeiden tahrojen ja sotkujen kuten punaviinitahrojen siivouksesta peritään toteutuneet lisätyökulut täysimääräisinä vuokraajalta.

Kaikkiin vuokrahintoihin sisältyvät kahvitarvikkeet. Helposti pilaantuvat tuotteet, kuten maidot ja kermat, vuokraajan on vietävä lähtiessään pois.

Tilavuokra laskutetaan etukäteen. Tilavuokra vahvistetaan vasta maksun jälkeen.

Tilaisuuden mahdolliset ennakkovalmistelut ja jälkisiivous ovat joustavasti sovittavissa. Esimerkiksi jos varsinainen tilaisuus pidetään lauantaina, kalenterin salliessa tilaa on mahdollista päästä valmistelemaan edellisenä iltana. Jälkisiivous on puolestaan mahdollista käydä tekemässä myös seuraavana päivänä, jos sitä ei voida esimerkiksi hiljaisuuden alkamisen vuoksi varsinaisena varauspäivänä tehdä.

Vuokraushinnasto

Voimassa toistaiseksi, tarkistetaan tarvittaessa

Jäsenhinnat

Yksityistilaisuus 1–15 hlö 60 euroa (koko päivä)
Yksityistilaisuus 16–40 hlö 90 euroa (koko päivä)

Helkyn piirissä toimivat yhdistykset

(esim. Saara Kivirannan säätiö, Meniere-yhdistys, Suomen kirjoitustulkit, Kuulon Tuki, Kuuloliitto)

Yksityistilaisuus 1–15 hlö 60 euroa (puoli päivää)
Yksityistilaisuus 16–40 hlö 90 euroa (puoli päivää)

Yksityistilaisuus 1–15 hlö 120 euroa (koko päivä)
Yksityistilaisuus 16–40 hlö 150 euroa (koko päivä)

Ulkopuoliset tahot (yhtiökokoukset, koulutustilaisuudet)

150e / 1–15 hlö (koko päivä)
200e / 16–40 hlö (koko päivä)

Maksamalla vuokralaskun hyväksyt vuokrausehdot

Tilavaraukset: tilanvaraus@helky.fi tai alla olevalla lomakkeella