Hyvää kesää kaikille

Merkittävä osa suomalaisista aloittaa kesälomansa juhannuksena. Niin myös yhdistys jää kesätauolle juhannuksesta alkaen elokuun puoleenväliin asti keräämään uutta puhtia tulevaa syksyä varten.

Elokuussa käymme retkellä Tuusulanjärvellä, jossa tutustumme paikallisen taiteilijayhteisön elämään sekä Kellokosken sairaalamuseoon.

Korttitiedotettamme on kehitetty palautteen perusteella. Tiedotteen kokoa suurennetaan, jotta tekstiä saadaan suuremmaksi. Korttitiedote saapuu jäsenillemme heinäkuun alussa ja siihen on kerätty kaikki tiedossamme olevat, tulevan syksyn tapahtumat. Syyskauden ensimmäinen tapahtuma on sotilasmusiikkitapahtuma “Marssi seitsemään ihmeeseen”.

Syyskokous pidetään Helkan tuvalla tiistaina 28.11.2023 klo 17.30 alkaen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, joten pyydämme ilmoittautumaan etukäteen tarjoiluja varten. Ne, jotka haluavat kokousmateriaalinsa paperisena, ilmoitattehan asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Toimistoassistenttimme vastailee puhelimeen myös kesäaikana. Hänen kanssaan voi tarvittaessa sopia käynnistä Helkan tuvalla.

Hyvää kesää kaikille – ollaan kuulolla.