Syyskokouksen kuulumisia

Yhdistyksen syyskokous 25.10.2018 pidettiin uudistetuissa tiloissa Helkan tuvalla. Paikalle kokoontui 24 jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi kokousväen päätöksellä istuva puheenjohtaja Ville Myllymäki. Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen pykälän 13 määräämät asiat. Kokousväki valitsi yhdistykselle hallituksen tulevalle vuodelle. Kuluvan vuoden hallituksen jäsenistä Tuula Marttinen ja Anneli Salomaa ilmoittivat, etteivät ole käytettävissä. Hallitukseen varsinaisia jäseniä vuonna 2019 ovat Mari Myllymäki, Matti Kumpulainen, Marja-Liisa Kaasinen, Markku Toukola, Minna Kontio ja Heini Mäkinen. Puheenjohtaja Myllymäki valittiin jatkokaudelle 2019 yhdistyksen puheenjohtajaksi.

Kokous antoi hallitukselle valtuudet myydä yhdistyksen osakehuoneisto Viidenneltä linjalta, Kalliosta. Myyntiin päädyttiin, koska huoneiston kylpyhuoneen todettiin tarvitsevan pikaisen remontin ja taloyhtiön säännöissä on ns. normaalista poikkeava vastuulauseke, että kylpyhuoneen mahdolliset vesivahingot ovat osakkaan vastuulla. Kokousväki antoi hallitukselle evästyksiä tulevaisuuteen, että elokuvien induktiosilmukka-asioita tulisi edistää ja Kuulokuvat.fi –sivuston tietoisuutta lisätä. Kuulokuvat.fi sivuston kautta voi etsiä kuuloesteettömiä tiloja ja palveluja. Kokous kesti yhteensä 2h 32min.

Kokouksen jälkeen hallitus halusi muistaa muutamaa aktiivisia jäsentämme pienellä lahjalla. Raija Olkkola, Marja-Liisa Kaasinen, Päivi Jokinen, Tuula ja Risto Marttinen, Sirpa Korkeamäki, Jaana Virkki, Arja Niemelä, Pirjo Hakanen sekä puheenjohtaja Ville Myllymäki saivat pienen tunnustuksen yhdistyksen hyväksi tekemästään vapaaehtoistyöstä.

Kahvila Helkan tupa järjestettiin ensimmäisen kerran ja se oli avoinna ennen syyskokousta. Kahvila-ajatus otettiin mielenkiinnolla vastaan ja seuraavan kerran kahvila on avoinna torstaina 22.11.2018 – 18:00 – 20:00. Tervetuloa!