Helmikuun terveisiä

Talven selkä alkaa vähitellen olla taitettu, mutta vielä riittää lunta ja pakkasta. Tule mukaan keräämään voimaa arkeen, tutustumaan uusiin ihmisiin ja jakamaan kuulon apuvälineiden arjen käyttövinkkejä.

Helkyn tulevia tapahtumia kevätkaudella 2023

Sisäkorvailta

Torstaina 23.2.3023 klo 16.30 alkaen vapaamuotoisessa sisäkorvaillassa tavataan uusia ja vanhoja tuttuja, vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan sisäkorvaimplantteihin liittyvistä asioista. Ilta on suunnattu niille, joilla on jo sisäkorvaimplantti, harkitsevat sellaisen ottamista tai ovat muutoin aiheesta kiinnostuneita.

Lisätietoja

Nuorten käsityöilta

Torstaina 9.3.2023 klo 18.00 alkaen nuoret ja nuoret aikuiset kokoontuvat Helkan tuvalle tekemään pienimuotoisia käsitöitä ja rauhoittumaan arjen kiireiden keskellä. Paikalla on myös kokenut käsityöharrastaja, jolta voit tarvittaessa kysyä neuvoja.

Lisätietoja

Flipperilauantai

Lauantaina 25.3.2023 klo 13.00 alkaen pelaillaan flippereitä ja syödään pizzaa hyvässä seurassa.

Lisätietoja

Kevätretki Lohjalle

Lauantaina 22.4.2023 klo 10.30 lähdemme kevätretkelle Lohjalle tutustumaan Vivamon kurssikeskuksen luonnonkauniiseen maisemaan, Tytyrin kalkkikivikaivosten maanalaiseen maailmaan ja Lohjan museon pittoreskiin pappilaympäristöön.

Lisätietoja

Tervetuloa!