Yhdistyksen toimitila

Helsingin Kuuloyhdistyksen toimitila, Helkan tupa, sijaitsee Helsingin Etelä-Haagassa ja sen osoite on Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki.

Meille pääsee julkisilla kulkuneuvoilla ja autolla. Lähin juna-asema on Huopalahden asema. Isonnevantien varrelta löytyy maksuttomia parkkipaikkoja.

Tuvan pääoven edessä olevat parkkipaikat ovat yhdistykselle varattuja. Tiloihin on esteetön kulku. Tiloissa on kaksi vessaa, joista toinen invavarusteltu.

AV-järjestelmä

Salissa on kaksi kiinteää ja yksi liikuteltava 75″ esitysnäyttö ja katonrajassa kuusi 32″ näyttöä kirjoitustulkkausta varten.

Langattomia mikrofoneja on käytettävissä seitsemän kpl: viisi joutsenkaulamikrofonia, yksi “kapula” ja yksi madonnamikrofoni.

Tilojen varauskalenteri

Tästä kalenterista voit tarkistaa, milloin tupa on varattuna. Oletuksena näytetään kuluvan viikon tilanne, mutta painikkeista Kuukausi ja Tapahtumat näkee pidemmälle kerralla. Avaa kalenteri uuteen välilehteen.

Tilojen vuokraus

Vuokraamme tilojamme jäsenille, yhdistyksille ja yksityisille henkilöille ja yrityksille. Vuokraushinta riippuu henkilölukumäärästä. Hallitus pidättää oikeuden päättää tilan vuokraamisesta.

Helkan tuvan vuokrausehdot vuodelle 2021

Tilaan mahtuu enintään 40 henkeä ja sitä vuokrataan ensisijaisesti kokous- ja koulutuskäyttöön. Tilassa on erinomainen kokoustekniikka, langaton verkko ja 100/100M valokuituyhteys.

Arkipäivinä tilan käyttöaika on klo 8.00–22.00.

Lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä tilan käyttöaika on klo 9.00–22.00.

Kynttilöiden, ulkotulien tai muun vastaavan avotulen käyttö on ehdottomasti kielletty sisätiloissa sekä ulkoalueilla tuvan välittömässä läheisyydessä. Tupakointi ei ole sallittua sisätiloissa.

Ennen tilaisuutta on tarkistettava, että paikat ovat päällisin puolin kunnossa. Vuokralainen vastaa kaikista tilaisuuden aikana tapahtuneista mahdollisista vahingoista ja vaurioista.

Tila on luovutettava siinä kunnossa, kuin se on annettu varaajan käyttöön.

Tilaisuuden jälkeen astiat ja muu esineistö tiskataan ja laitetaan takaisin omille paikoilleen. Tiskikoneen perusohjelmassa aikaa kuluu noin 10 minuuttia. Tiskikonetta ei saa jättää ilman valvontaa. Ruokailuvälineiden ja -astioiden tiskaamisessa tulee ensisijaisesti käyttää tiskikonetta, käsin tiskaamista on mahdollisuuksien mukaan vältettävä.

Liedet, tasot ja altaat puhdistetaan ja roskat viedään ulos roskalaatikkoon. Roskalaatikko sijaitsee jäteaitauksessa talon takapihalla. Jäteaitaus näkyy tiskikoneen viereisestä ikkunasta katsottuna vasemmalla puolella. Jäteaitauksen avaimen löydät jääkaapin vierestä.

Helkan tuvan avain on palautettava tilaisuuden jälkeen, ellei yhdistyksen puheenjohtajan kanssa ole toisin sovittu. Mikäli avainta ei pyynnöistä huolimatta palauteta tai avain on kadonnut, peritään 50 euron suuruinen avainkulu.

Siivousmaksu on 100 euroa, jos tiloja ei ole asianmukaisesti siivottu tilaisuuden jälkeen. Erityisen vaikeiden tahrojen ja sotkujen kuten punaviinitahrojen siivouksesta peritään toteutuneet lisätyökulut täysimääräisinä vuokraajalta.

Vuokrahintaan sisältyy kahvitarvikkeet (kahvit, maidot, teet, sokerit).

Tilavuokra laskutetaan etukäteen. Tilavuokra vahvistetaan vasta maksun jälkeen.

Tilaisuuden mahdolliset ennakkovalmistelut ja jälkisiivous ovat joustavasti sovittavissa. Esimerkiksi jos varsinainen tilaisuus pidetään lauantaina, kalenterin salliessa tilaa on mahdollista päästä valmistelemaan edellisenä iltana. Jälkisiivous on puolestaan mahdollista käydä tekemässä myös seuraavana päivänä, jos sitä ei voida esimerkiksi hiljaisuuden alkamisen vuoksi varsinaisena varauspäivänä tehdä.

Helkan tuvan vuokraushinnasto vuodelle 2021

Jäsenhinnat
Yksityistilaisuus 1–15 hlö 60 euroa (koko päivä)
Yksityistilaisuus 16–40 hlö 90 euroa (koko päivä)

Hintaan sisältyy kahvitarvikkeet.

Helkyn piirissä toimivat yhdistykset
(esim. Saara Kivirannan säätiö, Meniere-yhdistys, Suomen kirjoitustulkit, Kuulon Tuki, Kuuloliitto)

Yksityistilaisuus 1–15 hlö 60 euroa (puoli päivää)
Yksityistilaisuus 16–40 hlö 90 euroa (puoli päivää)

Yksityistilaisuus 1–15 hlö 120 euroa (koko päivä)
Yksityistilaisuus 16–40 hlö 150 euroa (koko päivä)

Hintaan sisältyy kahvitarvikkeet.

Ulkopuoliset tahot (yhtiökokoukset, koulutustilaisuudet)
150e / 1–15 hlö (koko päivä)
200e 16–40 hlö (koko päivä)

Kysy lisää pidempiaikaisesta etätyötilasopimuksesta.

Hintoihin sisältyy kahvitarvikkeet.

Tilavaraukset: tilanvaraus@helky.fi tai alla olevalla lomakkeella