Minibridge

Aika
16.02.2022
18:00 - 21:00

Paikka
Helkan tupa


Tule mukaan tutustumaan korttipelien kuningattareen Bridgeen. Minibridgeillan aikana pääset tutustumaan lajiin pelaamalla. Jos innostusta riittää, ohjaamme sinut kurssin jälkeen bridgen peruskurssille.

Sinulla ei tarvitse olla paria ennen peli-iltaa. Ennakkoilmoittautumisesi tarvitsemme pelijärjestelyiden vuoksi. Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa!

Bridge on neljän hengen korttipeli. Pelipöydässä istuu neljä pelaajaa, jotka on nimetty pääilmansuuntien mukaan. Vastakkaisissa ilmansuunnissa istuvat pelaajat muodostavat puolueen, parin. Omasta parista käytetään nimitystä partneri.

Peli pelataan yhdellä 52 kortin pakalla. Koko pakka jaetaan pelaajille siten, että kullekin tulee 13 korttia. Jako on jaettu kahteen osaan. Ensin on tarjouskierros, jossa parit kilpailevat sitoumuksista ja siitä, kumpi saa määrätä valtin. Korkein sitoumus jää voimaan pelikierroksen ajaksi. Itse pelikierros pelataan tikkipelinä maantunnustuspakolla, mutta ilman valtti- tai ylimenopakkoa. Onnistuneesta, kotiin menneestä sitoumuksesta saa pisteitä riippuen sitoumuksen tasosta, epäonnistuneesta pisteitä saavat vastustajat riippuen siitä, miten pahasti sitoumus epäonnistui.

Vetäjä
Taru

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautumisia pyydetään pelijärjestelyiden vuoksi.Kategoriat