Korona-viruksen takia yhdistyksen toiminta on toistaiseksi tauolla.

Helkan tupa

Helsingin Kuuloyhdistyksen toimitila sijaitsee Helsingin Etelä-Haagassa ja sen osoite on Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki.

Meille pääsee julkisilla kulkuneuvoilla ja autolla. Isonnevantien varrelta kannattaa etsiä ilmaisia parkkipaikkoja. Tuvan pääoven edessä olevat parkkipaikat ovat yhdistykselle varattuja. Tiloihin on esteetön kulku. Toinen wc on inva-varusteltu.

AV-järjestelmä

Salissa kaksi kiinteää ja yksi liikuteltava 75″ esitysnäyttö ja katon rajassa kuusi 32″ näyttöä kirjoitustulkkausta varten.

Langattomia mikrofoneja on käytettävissä seitsemän kpl: viisi joutsenkaulamikrofonia, yksi “kapula” ja yksi madonnamikrofoni.

Tilojen varauskalenteri

Tästä kalenterista voit tarkistaa, milloin tupa on varattuna. Oletuksena näytetään kuluvan viikon tilanne, mutta painikkeista Kuukausi ja Tapahtumat näkee pidemmälle kerralla. Avaa kalenteri uudelle välilehdelle.

Tilojen vuokraus

Vuokraamme uusittuja, toimivia ja esteettömiä tilojamme jäsenille, yhdistyksille ja yksityisille henkilöille ja yrityksille. Ota yhteyttä ja kysy Helkan tuvan vuokrauksesta. Vuokraushinnat vaihtelevat riippuen tilaisuuden kestosta ja koosta. Hinnat alkaen n. 50 euroa/pvä.

Tilavaraukset: [email protected] tai lomakkeella