Helkan tupa

Helsingin Kuuloyhdistyksen toimitila sijaitsee Helsingin Etelä-Haagassa ja sen osoite on Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki.

Meille pääsee julkisilla kulkuneuvoilla ja autolla. Isonnevantien varrelta kannattaa etsiä ilmaisia parkkipaikkoja. Tiloihin on esteetön kulku.

Salissa on käytettävissä induktiosilmukka, neljä langatonta mikrofonia ja iso taulutelevisio. AV-ratkaisu tullaan uusimaan talven 2018-2019 aikana.

Tilojen varauskalenteri

Tästä kalenterista voit tarkistaa, milloin tupa on varattuna. Oletuksena näytetään kuluvan viikon tilanne, mutta painikkeista Kuukausi ja Tapahtumat näkee pidemmälle kerralla.

Tilojen vuokraus

Päivähinnasto:

• Henkilöjäsenten yksityistilaisuudet 40 €
  • Kuuloalan yhdistykset ja säätiöt
    • enintään 15 hlö 60 €
    • 16-60 hlö 100 €
  • Muut 120 €

Kuuloalan yhdistysten ja säätiöiden tilaisuuksiin kuuluu itsepalveluna kahvit, tee, kahvimaidot, sokerit. Toistoalennuksista on mahdollista neuvotella. Siivousmaksu 200 €, mikäli jälkisiivousta ei tehdä. Avaimen toimittamisesta voidaan periä eri maksu. Paperilaskun lähettämisestä perimme 4,5 € korvauksen. Pääsääntöisesti vuokra peritään etukäteen.

Tilavaraukset: [email protected] tai lomakkeella