Helkan tupa

Helsingin Kuuloyhdistyksen toimitila sijaitsee Helsingin Etelä-Haagassa ja sen osoite on Haagan urheilutie 12, 00320 Helsinki.

Meille pääsee julkisilla kulkuneuvoilla ja autolla. Isonnevantien varrelta kannattaa etsiä ilmaisia parkkipaikkoja. Tiloihin on esteetön kulku.

Salissa on käytettävissä induktiosilmukka, neljä langatonta mikrofonia ja iso taulutelevisio. AV-ratkaisu tullaan uusimaan talven 2018-2019 aikana.

Tilojen varauskalenteri

Tästä kalenterista voit tarkistaa, milloin tupa on varattuna. Oletuksena näytetään kuluvan viikon tilanne, mutta painikkeista Kuukausi ja Tapahtumat näkee pidemmälle kerralla. Avaa kalenteri uudelle välilehdelle.

Tilojen vuokraus

Vuokraamme uusittuja, toimivia ja esteettömiä tilojamme jäsenille, yhdistyksille ja yksityisille henkilöille ja yrityksille. Ota yhteyttä ja kysy Helkan tuvan vuokrauksesta.

Tilavaraukset: [email protected] tai lomakkeella