Esteettömyysasiantuntija Mirja Kuovi, Finnair: Kuulovammaisten esteettömyys lentokentällä ja lennoilla

Aika
03.04.2019
17:00 - 20:00

Paikka
Helkan tupa


Esteettömyysasiantuntija Mirja Kuovi Finnairilta tulee Helkan tuvalle 3.4. kello 17-20 esitelmöimään ja vastailemaan kysymyksiimme. Tilaisuus on erinomainen mahdollisuus saada vastauksia sekä kojeenkäyttäjän että sisäkorvaistuttekäyttäjän näkökulmasta. Mirja Kuovi kertoo itsestään seuraavasti:

– Olen Mirja Kuovi ja työskentelen asiakaskokemuksesta huolehtivassa yksikössä. Vastaan asiakkaan äänen kuulumisesta reittiverkostomme asemilla asiakaspalautekanavan kautta ja olen mukana monissa eri kehitysprojekteissa konsultin roolini kautta.

– Olen saanut olla mukana tiiviisti kehittämässä ja implementoimassa sekä lainsäädäntöä että palveluja, joilla pyritään matkustajien oikeuksien toteutumiseen tasavertaisesti. Sidosryhmäyhteistyö menneiden vuosikymmenten ajalta pitää sisällään mm. Liikenneministeriön ELSA-työryhmän, EU1107/2006 implementointityöryhmän, osallistuminen AEA ja Finavian PRM-työryhmään, Vammaisfoorumiin sekä sen useiden jäsenjärjestöjen tapahtumiin. Olen ollut mukana vastaamassa ja ohjeistamassa erikoismatkustajien huomiointia palveluketjussamme ja mukana sekä Finnairin vastuullisuus- että erikoismatkustajatyöryhmissä.

Vetäjä
Sirpa


Kategoriat